Na webe Realityty.sk nájdete 4656 ponúk nehnuteľností!
Súkromná inzercia zadarmo.
Vložiť nový alebo upraviť

Predaj 4-izb. bytu, ulica Električná, Trenčín, okres Trenčín

img
Fotogaléria
zpět
vpřed

Kontakt na makléra:

Martin Pavle
Tel.: +421327443344
Mobil.: +421911321311
E-mail: pavlepredane.sk

Túto nehnuteľnosť ponúka:

Centrum realít group, s.r.o.
Hviezdoslavova 8/A
911 01 Trenčín
Tel.: +421902211122
E-mail: centrumrealitpredane.sk
Web: www.predane.sk



Typ ponuky: predaj
Lokalita: Trenčín
Ulica: Električná
Kategória: Byt 4+1
Evidenčné číslo: BT188
Vložené: 20.02.2012
Posledná editácia: 30.05.2012
Podlažie: prízemí
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 102 m2
Poznámka k cene:

Cena Cena v RK


Podrobný popis:

Ponúkame vám projekt RIVIÉRA - 6 obytných domov v jedinečnej lokalite mesta Trenčín. 102 bytov (2, 3 a 4-izbových bytov) je navrhnutých v čistom a modernom štýle.
RIVIÉRA - to je príjemné a pohodlné bývanie s dôrazom na kvalitu. Projekt v sebe spája výhody blízkosti centra mesta a zároveň oddychu a kľudu. Bývajte v prírode a zeleni nad hladinou rieky! Obytný súbor RIVIÉRA je situovaný v mestkej časti \\\\\\\"Dolné mesto\\\\\\\" pri rieke Váh. Umožní vám bývanie pri pokojnej hladine rieky obklopenej zeleňou a zároveň mať výhľad na Trenčiansky hrad a veže historického centra mesta - kam môžete prísť za pár minút peši. Všetko, čo potrebujete k aktívnemu životu, je nablízku - obchody, kaviarne, reštaurácie, realax na hrádzi pri Váhu alebo na Ostrove. Šestica domov A,B,C,D,E,F je umiestnená pozdĺž hrádze a balkóny a terasy má orientované smerom k rieke. Domy vytvárajú \\\\\\\"dvojice\\\\\\\" - vždy dva domy majú spoločné 1. nadzemné podlažie, na ktorom sú umiestnené garážové státia a pivnice. Každý bytový dom má 6 nadzemných obytných podlaží. Na jednom podlaží sú 3 byty, iba šieste podlažie vytvárajú 2 nadštandardné byty s veľkými terasami. V jednom dome sa nachádza 17 bytov. Všetky byty sú nad úrovňou hrádze a poskytujú krásne výhľady na rieku a zeleň.
Každý byt bude mať meranie spotreby elektrickej energie na chodbe oproti výťahu. V každom bytovom rozvádzači bude hlavný vypínač. Všetky zásuvkové obvody budú chránené prúdovým chráničom. Zásuvkové obvody pre práčku a chladničku budú chránené samostatnými prúdovými chráničmi s nadprúdovou ochranou. V rozvádzačoch bude taktiež umiestnený domový zvonček, ktorý bude ovládaný tlačidlom pred dverami.

Poslať známemu

Vaše meno:
E-mail známeho:
Text zprávy:

Poslať otázku maklérovi

Vaše meno:
Telefón:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opíšte kód:
©Realityty.sk, všetky práva vyhradené       Tvorba www stránok Winternet 2012 - 2024