Na webe Realityty.sk nájdete 4656 ponúk nehnuteľností!
Súkromná inzercia zadarmo.
Vložiť nový alebo upraviť

Predáme 4 podlažný dom,Ba-Kramáre,

img
Fotogaléria
zpět
vpřed

Kontakt na makléra:

Ing. Chovanec Roman
Tel.: 918432392
E-mail: chovanecreb.sk

Túto nehnuteľnosť ponúka:

REB - REAL PARTNERS, s.r.o.
Vlčie hrdlo 61
Bratislava, 82107
Tel.: +421 903780810
E-mail: ilavskyreb.sk
Web: www.reb.sk

Rodinný dům Bratislava III na prodej na Eurobydleni.cz



Typ ponuky: predaj
Lokalita: Bratislava-Nové Mesto (okres Bratislava III)
Kategória: Samostatný rodinný dom
Evidenčné číslo: AR-02CT-101618
Vložené: 31.07.2014
Posledná editácia: 31.07.2014
Vlastníctvo: neuvedené
Úžitková plocha: 300 m2
Poznámka k cene:

Cena 460 000 EUR / objekt


Podrobný popis:

Základné informácie a dispozícia domu:

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný štvorpodlažný dom v lokalite Nové Mesto - Kramáre , vhodný na administratívne účely alebo investíciu. Dom je o celkovej výmere úžitkovej plochy 300 m2 a pozemok, ktorý k nemu prislúcha je o celkovej výmere 630 m2. Je pekne udržiavaný, trávnatý a s celkovým oplotením so vstupnou elektronickou bránou. Prvé tri podlažia domu pozostávajú z priestranných priestorov , kuchýň spolu s vybavením a sociálnym zariadením so sanitou - kúpelne a wc. Štvrté podlažie pozostáva zo samostatného podkrovného bytu s vlastným vstupom.

Stav domu:

V cene domu sú kompletné zrekonštruované 4 podlažia so samostatným podkrovným bytom ,pričom všetky obsahujú: nové plávajúce podlahy, plastové okná a dvere, nová sanita , dlažba a obklady v kúpeľniach, kuchynské linky so zariadením. Na prvom podlaží sú priestory vhodné napríklad aj pre recepciu. V dome je kancelársky a administratívny nábytok. Konštrukcia domu je tehlová. K domu prináleží aj vačšie parkovisko s bezproblémovým parkovaním pre 10 áut. Parkovisko je bezpečne uzatvorené a ohradené. Samostatné vstupy do jednotlivých podlaží sú bezpečne uzamykateľné. Možnosť prístavby.
Lokalita:

Dom sa nachádza v lokalite Bratislava- Nové Mesto- Kramáre. Dom je vhodný ako na rezidenčné tak aj kancelárske alebo administratíve účely. Vďaka samostatným vstupom a podkrovným bytom s kuchynským a sociálnym zariadením sa môže využívať aj ako ubytovací priestor. Takisto je vhodný ako sídlo firmy alebo aj ako investičná nehnuteľnosť. V lokalite je výborná občianska vybavenosť a dostupnosť MHD. V okolí je množstvo reštaurácií a stravovacích zariadení, obchodov s rozličným zameraním.

Poslať známemu

Vaše meno:
E-mail známeho:
Text zprávy:

Poslať otázku maklérovi

Vaše meno:
Telefón:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opíšte kód:
©Realityty.sk, všetky práva vyhradené       Tvorba www stránok Winternet 2012 - 2024