Na webe Realityty.sk nájdete 4656 ponúk nehnuteľností!
Súkromná inzercia zadarmo.
Vložiť nový alebo upraviť

RealityZOPOS predávajú 8 poschodový obytný dom v meste Zvolen

img
Fotogaléria
zpět
vpřed

Kontakt na makléra:

Túto nehnuteľnosť ponúka:

ZOPOS TRADE, s.r.o.
Štefánikova 813
020 01 Púchov
E-mail: realityzoposrealityzopos.sk
Web: www.realityzopos.sk



Typ ponuky: predaj
Lokalita: Zvolen (okres Zvolen)
Kategória: Nájomný dom
Evidenčné číslo: 61822
Vložené: 17.12.2010
Posledná editácia: 17.12.2010
Vlastníctvo: neuvedené
Poznámka k cene:

Cena 2 190 000 EUR / objekt


Podrobný popis:

Reality ZOPOS ponúkajú na odpredaj bytov v bytovom dome Jesénius 8 poschodová budova bývalej ubytovne po úplnej rekonštrukcii sa nachádza len cca 10 minút pešej chôdze od centra mesta Zvolen v tichej a stabilnej lokalite s dobrým zázemím. V oblasti je niekoľko reštaurácii, obchodov a kaviarní. Do 50 m od budovy je zastávka MHD. Budova je orientovaná severo – južným smerom hlavnou chodbou, čím polovica bytov je orientovaná na východnú stranu a druhá polovica na západnú stranu.

-Na každom poschodí sa nachádza 6 bytov a to : 1x 3-izbový s lodžiou, 1x 2-izbový s balkónom, 1x 1,5-izbový a 3x 1-izbový s balkónom alebo bez balkóna a to podľa poschodia.

Od vstupu do budovy sú všetky rozvody nové – elektrické rozvody, požiarny rozvod, rozvody teplej a studenej vody, kanalizácia a kúrenie. Budova je zateplená, strecha je nová a zateplená. Okná sú nové – plastové. V budove je domový telefón s el. vrátnikom a dátový rozvod na možnosť pripojenia televízie Mágio, internetu a telefónu. Pri vstupe do budovy sú spoločné úložné a skladové priestory. Pred budovou je samostatné parkovisko.

Štandardné vybavenie bytu – dlažba v predsieni, obklad a dlažba v kúpeľni a v samostatnom WC, plávajúca podlaha v kuchyni a v izbách, v kúpeľni – sprchový box, umývadlo, ohrev infražiaričom a od vetranie, kuchynská linka Decodom s cirkulačným odsávačom pár a el. sporákom, pripojenie na práčku, žalúzie na oknách.
Vlastné meranie spotreby TUV, vody a tepla. Osvetlenie je všade mimo izieb. - Predpokladané sú nízke mesačné náklady na byt vzhľadom na skutočnosť, že v budove je všetko nové a 24 až 36 mesiacov v záruke. . Ceny sú tu kalkulované na úrovni dnešných starých bytov alebo bytov v starých bytových domoch s umiestnením na priľahlých sídliskách. Preto je reálny predpoklad rastu cien týchto bytov v horizonte 1 až 2 rokov o 5 až 10%. Tento predpoklad je podporený aj skutočnosťou, že v meste neprebieha žiadna nová rozsiahlejšia investícia do nového bývania. Všetky pôvodne pripravované investície boli zrušené.
Kontakt: Gallová Silvia, 0903 402 218, 0918 717 514, gallova@realityzopos.sk

Poslať známemu

Vaše meno:
E-mail známeho:
Text zprávy:

Poslať otázku maklérovi

Vaše meno:
Telefón:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opíšte kód:
©Realityty.sk, všetky práva vyhradené       Tvorba www stránok Winternet 2012 - 2024