Na webe Realityty.sk nájdete 4656 ponúk nehnuteľností!
Súkromná inzercia zadarmo.
Vložiť nový alebo upraviť

CORRECT, 3 izb. byt, 73 m2, Stupava, ul. Hlavná, PEKNÁ KOMPLET REKONŠTRUKCIA, výborná cena, lokalita

img
Fotogaléria
zpět
vpřed

Kontakt na makléra:

Kamil Hýravý
Tel.: +420+42194804
Mobil.: +420+42194804
E-mail: hyravycorrect-rk.sk

Túto nehnuteľnosť ponúka:

Correct - realitná kancelária s r.o.
Račianska 66
831 02 Bratislava
Tel.: 0911300463
E-mail: infocorrect-rk.sk
Web: www.correct-rk.sk



Typ ponuky: predaj
Lokalita: Stupava (okres Malacky)
Ulica: Hlavná
Kategória: Byt 3+1
Evidenčné číslo: 408995
Vložené: 29.07.2012
Posledná editácia: 29.07.2012
Podlažie: 2
Podlaží celkom: 8
Vlastníctvo: neuvedené
Poznámka k cene:

Cena 97 000 EUR / objekt


Podrobný popis:

Predaj 3 izbového bytu, 73 m2, Stupava, Hlavná ul., OV, 2/8, panel, loggia 5 m2, veľká pivnica, výťah. Byt po kompletnej rekonštrukcii, nová elektrika, voda, odpad, stierky, omietka, na podlahách bytu pekné kvalitné laminátové podlahy, kúpeľňa, WC, chodba a kuchyňa dlažba, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vchodové dvere do bytu - bezpečnostné - SHERLOCK, kúpeľňa s vaňou, kvalitné obklady, samostatné priestranné WC s miestom pre pračku, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, elektrická rúra, plynová varná doska, umývačka riadu, digestor, pekná kuchyňa, dva veľké moderné rolldory, jeden v chodbe bytu, druhý v spálni, pekná priestranná obývacia izba s vchodom do kuchyne a na loggiu, ktorá bola zateplená a zasklená plastovými oknami. Pekný svetlý byt, orientovaný na dve svetové strany, obývačka s loggiou a kuchyňou orientované na východ, obe izby na západ. Byt bol moderne zrekonštruovaný vrátane všetkých rozvodov a povrchových úprav stien, sanity a interiéru, je pripravený na bývanie bez potreby ďalších úprav.
Vo vchode sú príjemný susedia, na dome je plánované zateplenie. Bytový dom sa nachádza v širšom centre mestečka Stupava s kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Škola, škôlky, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekárne, obchody, trh, pošta, mestský úrad, kostol, reštaurácie, banky, zastávky SAD výborné, veľmi časté autobusové spojenie, všetko v dosahu, pešou chôdzou pár minút. V okolí zámocký mestský park, športový areál, cyklotrasy, možnosť turistiky, zelené okolie Karpát. Veľmi dobrá dostupnosť do Ba, v lete minulého roku otvorené nové napojenie na diaľničné (D2) a mestské obchvaty Bratislavy, napojenie na tunel SITINA, do centra Ba cca 15 min.. Bezproblémové parkovanie v okolí, dostatok parkovacích miest pred domom, vedľa a za domom.

KONTAKT na makléra: Kamil Hýravý, 0948 045 130, hyravy@correct-rk.sk
V prípade nedostupnosti: RK Correct: 0907 951 499, 0911 300 463


Cena: 97 000,-Eur.
CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE A POPLATKOV SÚVISIACICH S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI


Na kúpu AKEJKOĽVEK nehnuteľnosti na Slovensku získajte NAJVÝHODNEJŠÍ hypotekárny úver a UŠETRITE STOVKY Eur ročne. Túto službu pre Vás CORRECT- finančné služby s.r.o. zabezpečí RÝCHLO a BEZPLATNE. Bližšie informácie na telefónnom čísle 0907 645 212, alebo mailom zuzana.vreckova@correct-fs.sk.


Provízia zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.
2. notárske poplatky pri overovaní podpisov
3. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

Realitná kancelária Correct s.r.o. od svojho vzniku v roku 2000 prešla vývojom zameraným na kvalitu poskytovaných služieb. Ako člen Národnej asociácie realitných kancelárii Slovenska /NARKS/ plne rešpektuje etické, morálne a právne požiadavky, ktoré plynú z tohto členstva, so
zameraním sa na individuálny prístup ku klientovi.

Poslať známemu

Vaše meno:
E-mail známeho:
Text zprávy:

Poslať otázku maklérovi

Vaše meno:
Telefón:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opíšte kód:
©Realityty.sk, všetky práva vyhradené       Tvorba www stránok Winternet 2012 - 2024