Na webe Realityty.sk nájdete 4656 ponúk nehnuteľností!
Súkromná inzercia zadarmo.
Vložiť nový alebo upraviť

Reality Group Slovakia - Slnečný 5 izb. mezonet v Starom Meste na Zochovej ulici s výťahom!!

img
Fotogaléria
zpět
vpřed

Kontakt na makléra:

Group Reality
Tel.: +421 (0) 944 173 116
E-mail: inforealityslovakia.sk

Túto nehnuteľnosť ponúka:

INCLUSIVE s.r.o.
Bartoňova 2/B
Bratislava
Tel.: +421 948331131
E-mail: lackovicovailsreal.sk
Web: www.ilsreal.sk

Byty 5+1 Bratislava I na prodej na Eurobydleni.cz



Typ ponuky: predaj
Lokalita: Bratislava-Staré Mesto (okres Bratislava I)
Ulica: Zochova
Kategória: Byt 5+1
Evidenčné číslo: bea27666666666677847
Vložené: 26.11.2015
Posledná editácia: 26.11.2015
Podlažie: 5
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 109 m2
Poznámka k cene:

Cena 219 000 EUR / objekt


Podrobný popis:

Ponúkame Vám na predaj priestranný 5 izbový byt-mezonet v Starom Meste na Zochovej ulici.

Úžitková plocha bytu je 109m2. Nachádza sa na 5 poschodí z 5 s novým presklenným výťahom. Vstup do bytového domu cez krásne a udržiavané zelené nádvorie, ktoré príslucha k domu. Výhľady z bytu sú do tichých dvorov, z jednej strany na juh - výhľad na hrad a z druhej strany na západ - výhľad na Palisády a Slavín. Možnosť využívania strechy mezonetu a možná prípadna prestavba na terasu. Byt je v nasledovnom štandarde prevedenia: drevené euro okná, strešné okná značky Fakro, kuchynská linka s najmodernejšími spotrebičmi, kúpeľňa s vaňou a nábytkom, toalety na oboch poschodiach, dubové drevené parkety s podlahovým kúrením, dlažba v chodbe, vkusné drevené schody zapustené na stene, bezpečnostné dvere, drevené obložkové zárubne a interiérové dvere, vstavaná skriňa, masívne na mieru robené skrine, vlastný plynový kotol - kúrenie, ohrev vody slnečné kolektory, stropné svietidlá s podhľadom, príprava na klimatizáciu, príprava na krb. Dispozícia bytu je nasledovná: na 5. poschodí je chodba so vstavanou skriňou, kuchyňa spojená s obývačkou, kúpelňa a WC, pracovňa na 6. Poschodí je chodba, tri izby, v spálni automatické otváranie okna, samostatné WC s oknom. Historický bytový dom bol daný do užívania v roku 1940, bytový dom má novú fasádu. Nadstavba bola kolaudovaná v roku 2009. Náklady za služby a energie sú 150,00.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti hrad a historické centrum. Slušný vchod a krásne, čisté a tiché prostredie. Pohodlné parkovanie na vyznačených miestach pre rezidentov.

Cena 219 000

ZADARMO Vám zabezpečíme: vypracovanie ZoBZ (zmluva o budúcej zmluve) kúpna zmluva - poplatky za overenie podpisov u notára - kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra - výpis listu vlastníctva na právne účely s kolkom - snímky z katastrálnej mapy - kompletné právne poradenstvo - hypotekárny servis.

Poslať známemu

Vaše meno:
E-mail známeho:
Text zprávy:

Poslať otázku maklérovi

Vaše meno:
Telefón:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opíšte kód:
©Realityty.sk, všetky práva vyhradené       Tvorba www stránok Winternet 2012 - 2024