Na webe Realityty.sk nájdete 4656 ponúk nehnuteľností!
Súkromná inzercia zadarmo.
Vložiť nový alebo upraviť

GARANT REAL - predaj zrubový dom podľa vlastného výberu na vlastnom pozemku, Prešov

img
Fotogaléria
zpět
vpřed

Kontakt na makléra:

Dagmar Udičová
Mobil.: +421907030623
E-mail: dagmar.udicovagarantreal.sk

Túto nehnuteľnosť ponúka:

GARANT REAL.SK s.r.o.
Hlavná 70
080 01 Prešov
Tel.: +421907030622
E-mail: infogarantreal.sk
Web: www.garantreal.sk



Typ ponuky: predaj
Lokalita: Prešov (okres Prešov)
Kategória: Samostatný rodinný dom
Evidenčné číslo: RD-DU12170
Vložené: 21.01.2014
Posledná editácia: 20.06.2016
Podlaží celkom: 2
Vlastníctvo: neuvedené
Úžitková plocha: 120 m2
Poznámka k cene: cena v RK

Cena Cena v RK


Podrobný popis:

Ponúkame na predaj zhotovenie zrubového domu podľa vlastného výberu na vlastnom pozemku. Materiál - smreková guľatina a rezivo, ktoré sú ošetrené ekologickými ochrannými povrchovými nátermi. Je možná aj kombinácia iných kompaktibilných materiálov - napr. kameňa a dreva. Dom patrí do kategórie nízkoenergetických stavbieb s dobrými tepelnoizolačnými a akumulačnými vlastnosťami. Dom je zhotovený z prírodného materiálu, ktorý zabezpečuje optimálnu reguláciu vlhkosti. Každá stavba je robená podľa individuálnych požiadaviek klienta.
Zrubová stavba sa vyrába tradičnou tesárskou technológiou sedlového spájania. Výroba trvá v závislosti od veľkosti stavby a náročnosti 1 až 3 mesiace. Môže sa realizovať súbežne so stavebným konaním, prípadne s výstavbou základov.
Doba montáže drevostavby priamo na stavenisku závisí od veľkosti stavby, od rozsahu dodávky, či sa jedná o hrubú stavbu, uzavretú hrubú stavbu alebo komplet stavbu s izoláciami; a od druhu použitých materiálov. Táto doba sa pohybuje v rozmedzí 3 až 8 týždňov.
Strešná konštrukcia je navrhnutá tak, aby zniesla záťaž aj tých najťažších strešných krytín, ako je betónová či pálená škridla aj s bohatou snehovou pokrývkou. Je možné použiť všetky typy strešných krytín.
Rozvody elektriny, vody a kúrenia sú uložené v konštrukčných priestoroch podlahy, stropu, stien a montovaných priečok, nie sú viditeľné.
V drevostavbe je možné použiť všetky bežné spôsoby vykurovania - teplovodné, krby či krbové kachle, tepelné čerpadlá. Najčastejšie používaná kombinácia je krb alebo krbové kachle a elektrické konvektory na temperovanie.
Kontakt 0907 030 623

Poslať známemu

Vaše meno:
E-mail známeho:
Text zprávy:

Poslať otázku maklérovi

Vaše meno:
Telefón:
Váš e-mail:
Text zprávy:
Opíšte kód:
©Realityty.sk, všetky práva vyhradené       Tvorba www stránok Winternet 2012 - 2024